Mekitburn festival

Verscholen Klanken II - Keiko + Jam

10/2/2017

Verscholen klanken is een nieuwe project van het Mekitburn Festival in samenwerking met de Stad Vilvoorde waarbij minder bekend talent of genres die naar ons aanvoelen meer in de schijnwerpers mogen staan, gratis (!) worden gepresenteerd op mooie, gezellige en soms verborgen plekjes in Vilvoorde. Het moment, de muziek en de locatie worden op elkaar afgestemd om de ervaring als luisteraar te optimaliseren.

MOMENT - 18 februari

18de dag van februari, 59ste dag van de winter, 49ste dag van het jaar. Zonsondergang: 18.04. Maanstand: laatste kwartier.

ARTIEST - Keiko + Jam supported by Mecanic Voodoo

Keiko is een jong project van de jonge Simon Cools, een man met de stem van Max Colombie en gecombineerd zeemzoet gitaarspel dat zich samen versmelt tot een poëtisch geheel van klanken. Ideaal om een mooie zomerdag even weg te dromen en te bezinnen, of in dit geval om op een winteravond wat warmte te brengen. Het concert van Keiko zal vervolgd worden door een jam begeleid door het altijd geweldige Mecanic Voodoo die voor de gelegenheid hun Brussels' jamkot zullen inruilen voor 't Onbekende. Zij voorzien techniek en instrumenten, dus voel u vrij om bij te dragen en deel te nemen aan dit muzikaalgebeuren.

LOCATIE - Restaurant 't onbekende

't Onbekende sloot recent zijn deuren, maar wordt niet vergeten! Kom mee het einde vieren... en het begin van een nieuw project: Mickles, een foodtruck met pickles! Daarbij Verscholen Klanken in ’t Onbekende, kan het toepasselijker?

KOST - Gratis