Mekitburn festival

Goesting à volonté

12/7/2016

De familie Mekitburn nodigt iedereen met een gezonde dosis goesting uit om samen met hen het zomerse te vieren. Kruis zaterdag 30 juli maar af op uw keukenkalender (en die van uw buurman), want het Kruitfabriekstulpje verwacht u! Zowel den binnen als den buiten zal in rep en roer staan met allerlei activiteiten en marktjes. Van volksspelen en vinylmarkt tot kunst en knabbelmogelijkheden. Iedereen met goesting mag zich verwachten aan zotte spelletjes en lekker eten a volonté!

BBQ
Met als decor de stromende waterplas, de helgroene Kruitfabriekstadstuin en hopelijk een 30 juli-waardig zonnetje, kan een barbecue natuurlijk niet achterwege blijven. We pakken het extravagant aan en voorzien een assortiment aan verse groenten van vzw Rauw. En geen zorgen: zelfs als onze zonnige wensen niet uitkomen, gaat de barbecue gewoon door J.

-  Middag: 12u-15u
-  Avond: 18u – 21u
-  Mini menu: 8 euro (1 lekker stuk vlees naar keuze)
-  Middel menu: 11 euro (2 lekkere stukjes naar keuze)
-  Maxi  menu: 15 euro (de volle 3 stukken vlees)
(Inschrijven via info.mekitburn@gmail.com)

Speelgoedmarkt

Er zal ook een speelgoedmarkt zijn in de ruimste zin van het woord. Alle kinderen of volwassenen wiens zolder tijdelijk dienst doet als stoffig deken voor oud speelgoed of gezelschapsspelen, zijn meer dan welkom om ze bij ons te verkopen! Ook winkels die graag eens buiten komen zijn zeker welkom. Is je speelgoed niet verkocht? Doneer het aan het goede doel (w)armkracht! Schrijf dus zeker jezelf of je kindjes in!

(Inschrijven via info.mekitburn@gmail.com)

Vinylmarkt en boekenmarkt
Speciaal voor alle muziekliefhebbers en boekenverslinders die weten dat 30 juli de verjaardag van Emily Brönte en Wim De Craene is! Kom lekker rondneuzen tussen onze oude en nieuwe spullen. Heb je zelf ook nog leuke plaatjes en toffe boeken liggen? Schrijf je dan zeker in!
Inschrijven via info.mekitburn@gmail.com

Kubbtoernooi
Omdat het te veel zonde zijn om die groene vlakte te ontzien van een kubbspelletje, organiseren we een heus toernooi! Schrijf je ten laatste om 14u ter plaatse in en maak kans op de hoofdprijs: een lekker maxi menu van onze BBQ!

En er is zelfs NOG meer te doen die dag! Verwacht je ook aan:
- circus initiatie door Raf
- Sumoworstelen
- Schmink sessie
- lekkere waterijsjes
- springkasteel
- volksspelen
- waterspelen (indien het zonnetje schijnt)
- ….

En last but not least: Op die dag gaat ook de  vernissage van de mooie werken van Joris Silverans door in het Kruitfabriek!

Early bird tickets on sale now

20/6/2016

With a completely announced line-up, our ready-to-go posters and an everlasting fire, we can safely say that our spirit is burning harder than ever! Our limited Early Bird Tickets are now available!

Free Open Air - Jaarmarkt 18/4

30/5/2016

Met vooruitgestoken paardenborst en kilo's Vilvoordse trots presenteert vzw Goesting!?: 
'Open Air', voortaan beter bekend als de meest dansbare jaarmarktstand.

Na jarenlang op onze hoogdag gekuierd te hebben langs allerlei standjes door de gekasseide straten van Vilvoorde, maken ook wij onze langverwachte opkomst, en dat gebeurt in stijl.

Zes uur lang toveren we het Portaelsplein om tot een Vilvoordewaardig House- en Technoparadijs. De DJ's die de muziek verzorgen zijn stuk voor stuk lokaal talent: Rizz, Jakob en Aegon. 

Onze 'Open Air' is doordrongen van de jaarmarktmentaliteit en is dus gratis, in open lucht en iedereen verwelkomend. Naast goede muziek en sfeer kan u zich ook verwachten aan een drank- en eetstand. Wij hebben er alvast goesting in!

DJ's
▬▬

♫ Rizz
♫ Jakob
♫ Aegon

Praktische info
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ Wanneer? Dag van de jaarmarkt: 18 april, van 15u tot 21u.
✖ Waar? Portaelsplein (aan de parking van de C&A, Lidl en de kerk)